Kotisivu | Yhteys

Kokouksista

 Kyläyhdistyksen varsinaiset kokoukset ovat kevätkokous , joka pidetään vuosittain maalis-huhtikuun aikana, ja syyskokous, joka pidetään loka-marraskuun aikana. Hallitus voi kutsua tarvittaessa koolle ylimääräisen kokouksen tai kun yhdistyksen kokous niin päättää. Hallitus kokoontuu puheenjohtajan tai hänen ollessaan estyneenä varapuheenjohtajan kutsusta tai kun vähintään kolme (3) jäsentä sitä vaatii.

 

Yhteystiedot:

Riuttala-Mustajoen kyläyhdistys ry.
Y-tunnus: 25444783
Mäntysaarenraitti 18
38600 LAVIA
0400-527153

Löydät meidät myös Facebookista! Klikkaa alta!

 

R iuttala-Mustajoen kyläyhdistyksen Päätökset -sivu. Näille sivuille kerätään tärkeimmät päätökset kokouksista.

 

 

H allituksen tärkeimpiä päätöksiä lyhyesti kerrottuna:

• 30.1.2014: Kyläyhdistyksen hallitus käsitteli laavu-asiaa. Hallituksen jäsenet olivat yksimielisiä siitä, että Jannen ensin ehdottama paikka teiden välisessä metsässä on ehdottomasti paras paikka, joka on keskeinen paikka mistä suunnasta tahansa. Polut laavulle muodostuisi ainakin kahdesta suunnasta. Idea laavusta oli kaikkien mielestä vallan erinomainen!

• 1.12.2013: Kyläyhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Pauli Kuusiranta ja hallituksen jäseniksi Kaarina Talola, Tuula Viljanen, Eila Malinen, Vesa Perämaa, Aulis Kuusiranta ja Jouko Toivola.

V uosikokouksen tärkeimpiä päätöksiä lyhyesti kerrottuna:

• Kyläyhdistyksen syyskokouksessa 14.11.2014 hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015. Toiminta jatkuu pitkälti samoissa merkeissä kuin tänäkin vuonna.
Puheenjohtajana jatkaa Pauli Kuusiranta. Muut hallituksen jäsenet ovat Hannu Haapala - varalla Juha Vehkalahti, Aulis Kuusiranta - varalla Anne-Mari Leander, Eila Malinen - varalla Pentti Malinen, Vesa Perämaa - varalla Mirjami Savikko, Kaarina Talola - varalla Seppo Laakso sekä Tuula Viljanen - varalla Pentti Viljanen.